Marketingová analýza turistické destinace Šumava - Dvořáková, Adéla; Tyslová, Irena; Dianová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou analýzou turistické destinace Šumava. Cílem bylo zhodnocení nejen současného stavu destinačního managmentu na Šumavě, ale především navržení doporučení na zlepšení aktuálního stavu. Práce byla zpracována skrze sekundární výzkum a rešerši veřejně dostupných dat, která byla doplněna primárními daty získanými v rozhovoru s ředitelkou destinace Pošumaví. V závěru jsou navrženy dva scénáře, které pracují jak s možností založení jednotné organizace pro tvorbu a správu jednotné značky Šumava, tak ponechání současného stavu ve vedení turistických oblastí na Šumavě.
Vedoucí práce: Irena Děkanovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses