Finanční a strategická analýza společnosti RKL Opava spol s r.o. a její plán tržeb - Faller, Lukáš (2023)
Účelem této bakalářské práce je provést finanční a strategickou analýzu společnosti RKL Opava spol. s r.o. a její plán tržeb na základě výročních zpráv společnosti v období 2016-2020. Pomocí zjištěných údajů srovnat společnost s vybranými konkurenty. Dále provést strategickou analýzu, ve které se zaměřím na pozici společnosti na trhu a zhodnotím její silné a slabé stránky, ale také příležitosti a hrozby. Na závěr provedu plán tržeb společnosti pro následující roky pomocí historických údajů, pomocí velikosti trhu a predikcí budoucího vývoje.