Analýza ziskovosti poboček gastronomického řetězce - Le, Gabriela; Matyáš, Ondřej, 1979-; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na měření a porovnání ziskovosti poboček v rámci gastronomického řetězce. Teoretická část slouží jako podklad pro pochopení dané tematiky, a to včetně specifik manažerského účetnictví v gastronomii. Praktická část pak obsahuje představení analyzovaného řetězce zaměřujícího se na gastronomii. Dále se v praktické části řeší zpracování dat sloužících k popisu faktorů ovlivňujících zisk jednotlivých poboček a návrhu manažerské výsledovky, která by tyto informace vlastníkům řetězce vhodným způsobem představila. V závěru budou představeny další náměty na zlepšení controllingu organizace.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses