Vstup nové značky dětské výživy na trh - Fabiánková, Michaela (2023)
Diplomová práce se zabývá vstupem nové značky dětské výživy na trh. Jsou představeny inovativní produkty, jejichž základem je ovčí mléko, které disponuje množstvím benefitů. Hlavním cílem této práce je navržení strategie vstupu na trh z pohledu zákazníka, s důrazem na faktory přispívající k úspěšnému etablování nové značky a její produktové řady. Součástí diplomové práce je provedení zákaznického testování. Analyzované výsledky jsou podkladem pro formulaci doporučení týkající se optimalizace nových produktů a vhodného konceptu marketingové strategie.