Návrh efektivního modelu kooperace mezi start-upy a mentory - Veselý, Jan (2023)
Tato diplomová práce pojednává o spolupráci mezi start-upy a mentory. Cílem práce je analyzovat spolupráci a komunikaci mezi start-upem a mentorem prostřednictvím nástroje mentoringu. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako základ pro realizaci praktické části a také jsou zde shrnuty dosavadní poznatky o oblasti mentoringu a tvorbě podnikatelského plánu jako základního nástroje pro monitoring jednotlivých oblastí start-upu. Praktická část vychází z metod kvalitativních výzkumů, a to konkrétně hloubkových rozhovorů.