Návrh efektivního modelu kooperace mezi start-upy a mentory - Veselý, Jan; Andera, Michal, 1984-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce pojednává o spolupráci mezi start-upy a mentory. Cílem práce je analyzovat spolupráci a komunikaci mezi start-upem a mentorem prostřednictvím nástroje mentoringu. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako základ pro realizaci praktické části a také jsou zde shrnuty dosavadní poznatky o oblasti mentoringu a tvorbě podnikatelského plánu jako základního nástroje pro monitoring jednotlivých oblastí start-upu. Praktická část vychází z metod kvalitativních výzkumů, a to konkrétně hloubkových rozhovorů.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses