Aplikace kalkulace na podniku zabývajícího se cukrářskou činností - Kazakhbayeva, Madina; Hetfleiš, Vladislav; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá kalkulací na příkladu cukrářského podniku, který se zabývá výrobou dezertů pro vlastní cukrárnu. Hlavním cílem této práce je popsat stávající systém kalkulací na základě informací získaných z rozhovorů s vlastníky, analyzovat a navrhnout optimalizační řešení, které představuje nový kalkulační vzorec a poskytnout další doporučení pro účely efektivnějšího manažerského rozhodování a řízení podniku. Navržený kalkulační vzorec byl vytvořen tak, aby byl použitelný pro celý sortiment výroby.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses