Tarify v osobní železniční dopravě - Jakešová, Magdaléna; Mervart, Michal, 1977-; Tůma, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato práce zkoumá tarify v osobní železniční dopravě a jejich vliv na cestující, provozovatele a dopravní systém. Analýza zahrnuje cenové struktury, srovnání s jinými druhy dopravy a efektivitu stávajícího tarifního systému. Cílem je identifikovat možná zlepšení a inovace v tarifní politice s ohledem na sociální, ekonomické a environmentální faktory. Výsledky přispějí k efektivní a udržitelné železniční dopravě, podporující ekonomicky dostupný a ekologicky šetrný pohyb osob.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses