Klíčové faktory úspěchu u vybraných startupů - Mavrodii, Iryna; Nedvídek, Václav; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
V dnešní době počet startupů neustále roste, což je zajímavé, protože ne každý startup je úspěšný. Cílem této práce je analýza klíčových faktorů úspěchu 7 ukrajinských startupů. Práce se skládá ze dvou částí. První část je zaměřena na teorii, ve které autorka vysvětlí, co je startup, které druhy a fáze má, různé formy financovaní a klíčové ukazatele. Druhá část bude praktická, kde autorka na základě kvalitativní metody a pomocí polostrukturovaného rozhovoru s majiteli a manažery daných startupů bude analyzovat ukazatele úspěchu během válečného stavu. Tato práce má za úkol zjistit klíčové faktory úspěchu ukrajinských startupů, potom na základě získaných informací stanovit doporučení pro podporující instituce a budoucí startupy.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses