Účetnictví pro úplné začátečníky 2016 - Novotný, Pavel (Grada, 2016)
Kniha pomůže každému čtenáři zvládnout problematiku účetnictví bez větších potíží! Celý text je srozumitelným způsobem zpracován jak pro úplného začátečníka, tak pro účetního, který si chce zopakovat některé účetní souvislosti. Jednotlivé pojmy a části výkladu jsou znázorněny na řadě příkladů.
Keywords: Účetnictví