Účetní případy pro podnikatele 2016 - Hruška, Vladimír (Grada, 2016)
Potřebujete získat praxi při řešení různých účetních operací? Kniha nabízí vybrané účetní případy z praxe podnikatelského subjektu členěné podle jednotlivých účtových skupin. Je aktualizována podle předpisů pro rok 2016. Poslouží nejen účetním praktikům, ale i studentům a ostatní odborné veřejnosti.
Keywords: Účetnictví