Daňová evidence podnikatelů 2013 - Dušek, Jiří; Jaroslav Sedláček (Grada, 2013)
Publikace přináší nejnovější poznatky o vedení daňové evidence z úrovně účetní a daňové legislativy 2013. Je vhodná zejména pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy, také ale i pro již existující podnikatele. Je zde uvedeno minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Publikace je psána v přehledné formě, zpřístupňující a usnadňující osvojení si daňových předpisů a jejich přenos do hospodářské praxe. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2012. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti.
Keywords: Daně