DPH 2013 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk (Grada, 2013)
V devátém, aktualizovaném vydání nalezne široká veřejnost vodítko pro bezchybné uplatňování DPH v praxi. Obsahuje komentář ke všem paragrafům zákona po novelách k 1. 1. 2013. Pro snadnější pochopení výklad doplňuje bezmála 300 příkladů z praxe. Součástí publikace jsou i komentované přílohy (sazby zboží, služeb). Publikace poslouží všem, kdo se s daní z přidané hodnoty setkávají.