Daňová evidence podnikatelů 2015 - Dušek, Jiří; Jaroslav Sedláček (Grada, 2015)
Publikace přináší praktické úplné informace o vedení daňové evidence podle nejnovější účetní a daňové legislativy roku 2015. Předností této knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je základní překladový slovník starých a nových pojmů podle NOZ a vyplněné daňové přiznání za rok 2014.
Keywords: Daně