Praktické účetní případy 2015 příklady účtování na všech účtech - Rubáková, Věra (Grada, 2015)
Kniha je zaměřena výhradně na praktické příklady, se kterými se účetní jednotky setkávají v praxi. Zároveň může sloužit jako doplňující pomůcka při hledání a účtování jednoduchých i složitých účetních případů, se kterými si nevíte rady a nemůžete je nalézt v jiných publikacích.
Keywords: Účetnictví