DPH 2015 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk; Oto Paikert (Grada, 2015)
Osvědčená publikace obsahuje komentář ke všem paragrafům zákona o DPH, včetně jednotlivých odstavců, po změnách k 1. 1. 2015. Výklad doplňuje cca 300 příkladů z praxe. Součástí jsou i komentované přílohy (sazby u zboží a služeb). Kniha poslouží všem, kdo se s daní z přidané hodnoty v praxi setkávají.
Keywords: Daně