Daňová evidence podnikatelů 2016 - Dušek, Jiří; Jaroslav Sedláček (Grada, 2016)
Publikace přináší praktické úplné informace o vedení daňové evidence podle nejnovější účetní a daňové legislativy roku 2016. Předností této knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je základní překladový slovník starých a nových pojmů podle NOZ a vyplněné daňové přiznání za rok 2015.
Keywords: Daně