DPH 2016 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk (Grada, 2016)
Ve dvacátém vydání této časem a praxí prověřené publikace naleznete výklad všech paragrafů zákona se zvýrazněním všech novel od 1. 1. 2016. Upozorníme na nově zavedené kontrolní hlášení, změnu některých výkladů v oblasti nemovitých věcí či na změny celních pojmů a režimů podle nového celního řádu. Výklad doplňuje cca 300 příkladů z praxe.