Účetnictví pro úplné začátečníky 2017 - Novotný, Pavel (Grada, 2017)
Chcete získat komplexní přehled v účetnictví? S touto knihou to zvládnete bez potíží! Celý text je srozumitelným způsobem zpracován jak pro úplného začátečníka, tak pro účetního, který si chce zopakovat některé účetní souvislosti.
Keywords: Účetnictví