Podvojné účetnictví 2017 - Skálová, Jana (Grada, 2017)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele. Vydání pro rok 2017 obsahuje všechny aktuální změny. Výklad obsahuje řadu přehledných příkladů.
Keywords: Účetnictví