Daňová evidence podnikatelů 2017 - Dušek, Jiří (Grada, 2017)
Publikace přináší praktické úplné informace o vedení daňové evidence podle nejnovější účetní a daňové legislativy roku 2017. Předností této knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je základní překladový slovník starých a nových pojmů podle NOZ a vyplněné daňové přiznání za rok 2016.