DPH 2017 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk; Oto Paikert (Grada, 2017)
Ve 13. vydání této časem a praxí prověřené publikace naleznete výklad všech paragrafů zákona o DPH se zvýrazněním všech novel, včetně té poslední od 1. 7. 2017. Publikaci využijete vy všichni, kteří se v praxi setkáváte s DPH.
Keywords: Daně