DPH 2018 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk (Grada, 2018)
Ve 14. vydání této časem a praxí prověřené publikace naleznete výklad všech paragrafů zákona o DPH se zvýrazněním novel, včetně poslední rozsáhlé novely od 1. 7. 2017. Nechybí ani menší novely od 1. 1. 2018. Publikaci využijete vy všichni, kteří se v praxi s DPH setkáváte. Výklad doplňuje 300 příkladů z praxe. Součástí jsou komentované přílohy.