Daňová evidence podnikatelů 2018 - Dušek, Jiří; Jaroslav Sedláček (Grada, 2018)
Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2018. Předností knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je vyplněné daňové přiznání za rok 2017.
Keywords: Daně