Účetnictví pro úplné začátečníky 2018 - Novotný, Pavel (Grada, 2018)
Tato kniha pomůže každému zvládnout účetnictví bez potíží! Vhodná jak pro úplného začátečníka, studenta, absolventa rekvalifikačního kurzu, tak pro účetního, který se chce ujistit v některých účetních souvislostech.
Keywords: Účetnictví