Podvojné účetnictví 2018 - Skálová, Jana (Grada, 2018)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele. Výklad je jednouchý a srozumitelný díky řadě příkladů.
Keywords: Účetnictví