Účetní případy pro praxi 2018 - Hruška, Vladimír (Grada, 2018)
Potřebujete získat praxi při řešení různých účetních operací? Kniha nabízí vybrané účetní případy z praxe podnikatelského subjektu členěné podle jednotlivých účtových skupin. Najdete zde vzorový účtový rozvrh, na základě kterého jsou konkrétní příklady řešeny.
Keywords: Účetnictví