Účetnictví pro úplné začátečníky 2019 - Novotný, Pavel (Grada, 2019)
Po přečtení získáte komplexní přehled v účetnictví. Kniha je psána srozumitelnou formou právě pro vás - úplného začátečníka, studenta, absolventa rekvalifikačního kurzu. Stejně pomůže i zkušenému účetnímu pro opakování účetních souvislostí. Snadno pochopíte účetní případy z každodenní praxe, procvičíte se na praktických příkladech.