Mzdové účetnictví 2019 praktický průvodce - Vybíhal, Václav (Grada, 2019)
Publikace je určena všem zájemcům o problematiku mzdového účetnictví a s ním související mzdovou a personální agendu. Zabývá se základními úkoly mzdové účetní, pracovním právem, personální agendou, státní sociální podporou, daní z příjmů ze ZČ. Věnuje se také pojistnému na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění či náhradám cestovních výdajů.
Keywords: Účetnictví