Daňová evidence podnikatelů 2019 - Dušek, Jiří (Grada, 2019)
Publikace přináší praktické úplné informace o vedení daňové evidence podle nejnovější účetní a daňové legislativy roku 2019. Předností této knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je vyplněné daňové přiznání za rok 2018.