DPH 2019 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk; Oto Paikert (Grada, 2019)
V 15. vydání této časem a praxí prověřené publikace naleznete výklad všech paragrafů zákona o DPH se zvýrazněním všech novel. Publikaci využijete vy všichni, kteří se v praxi s DPH setkáváte. Výklad doplňuje 300 příkladů z praxe. Součástí jsou komentované přílohy (sazby u zboží a služeb). Autoři vycházejí ze své dlouholeté praxe.
Keywords: Daně