Účetnictví pro úplné začátečníky 2020 - Novotný, Pavel (Grada, 2020)
Kniha vhodná především pro úplného začátečníka díky skutečně srozumitelné formě psaní. Poslouží studentovi ke studiu účetnictví, stejně tak i absolventovi rekvalifikačního kurzu, ale i účetnímu pro zopakování souvislostí.