DPH výklad s příklady - Galočík, Svatopluk (Grada, 2020)
16. vydání této publikace, na kterou se dlouho čekalo z důvodů koronavirové krize, obsahuje všechna novelizovaná ustanovení k 1. 9. 2020 a reaguje tak na změny Evropských směrnic, upravující harmonizovaný postup u DPH. Publikaci využijí všichni, kteří se v praxi s DPH setkávají.