Podvojné účetnictví 2021 - Skálová, Jana; Anna Suková (Grada, 2021)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele. Nové vydání řeší i situace vzniklé pandemií koronaviru.
Keywords: Účetnictví