Mzdové účetnictví 2021 praktický průvodce - Vybíhal, Václav; kol. (Grada, 2021)
Nepostradatelná kniha pro všechny mzdové účetní, ekonomy, personalisty, podnikatele, studenty a další! Řeší ohromné množství odborných otázek, které si každodenně klade mzdová praxe.
Keywords: Účetnictví