DPH 2021 výklad s příklady - Galočík, Svatopluk; Oto Paikert; Zdeněk Kuneš; Pavla Polanská (Grada, 2021)
17. vydání publikace obsahuje všechna novelizovaná ustanovení zákona o DPH k 1. 1. 2021, a to včetně těch s odloženou účinností k roku 2021. Nejvýznamnější změnou je omezení uplatnění osvobození od daně u jistých typů pronájmu. Výklad všech ustanovení zákona o DPH je doplněn o 300 příkladů z praxe.
Keywords: Daně