Účetnictví pro úplné začátečníky 2021 - Novotný, Pavel (Grada, 2021)
K získání komplexního pohledu na účetnictví slouží právě tato publikace! Určena i pro úplné začátečníky! Její srozumitelnost a přehlednost ocení student účetnictví i absolvent rekvalifikačního kurzu účetnictví.
Keywords: Účetnictví