DPH 2021 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2021)
V 18. vydání praktické, osvědčené publikace autor na 168 přehledných schématech názorně "zobrazuje" zákon o DPH. Úplné znění platné k 1. 1. 2021.
Keywords: Daně