Podvojné účetnictví 2022 - Skálová, Jana (Grada, 2022)
Kniha se zaměřuje na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele. Velkou pozornost věnuje účetní závěrce, sestavení rozvahy, cash-flow a výkazu zisků a ztrát.