Mzdové účetnictví 2022 praktický průvodce - Vybíhal, Václav (Grada, 2022)
Nepostradatelná kniha pro všechny mzdové účetní, ekonomy, personalisty, podnikatele, studenty a další! Řeší ohromné množství odborných otázek, které si každodenně klade mzdová praxe. Velké množství tabulek, přehledů a vyplněných formulářů. Obsah je aktualizován k 1. 1. 2022 v souladu s novelami zákonů. Přehledné a praktické zpracování!