Daňová evidence podnikatelů 2022 - Dušek, Jiří (Grada, 2022)
Vše podle účetní a daňové legislativy 2021 i 2022. Usnadňuje osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Vhodná pro zaběhlé i začínající podnikatele a živnostníky. Obsahuje i komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2021.