Orwell na steroidech Průvodce chaosem 21. století - Chlupatý, Roman, (ed.) (65. pole, 2020)
Kniha přináší rozhovory s předními českými a zahraničními ekonomy, akademiky, byznysmeny a intelektuály o přeměnách světa v příštích třiceti letech.