Revenue management v ubytovacích službách. Výstavba stochastického optimalizačního modelu - Martin, Petříček (Wolters Kluwer, 2022)
Hotelnictví představuje dynamicky se rozvíjející oblast, jehož nedílnou součástí je také znalost revenue managementu. V podmínkách české literatury jednoznačně absentuje komplexní popis této disciplíny ať už přímo pro revenue manažery nebo různé analytické pozice. Předložená kniha tuto mezeru úspěšně zaplňuje a představuje tak klíčový podklad pro širokou aplikovatelnost pro ubytovací zařízení. (Z recenze: Ing. Katarína Knociková)
Keywords: Podnikání a management