meritum Daň z přidané hodnoty 2021 - Zdeňka, Hušáková (Wolters Kluwer, 2021)
Nové vydání již nabízíme v předprodeji ZDE >> meritum Daň z přidané hodnoty 2021 obsahuje z hlediska praktického využití srozumitelný výklad problematiky DPH a je koncipováno jako každodenní pomůcka pro všechny, kteří se chtějí v této oblasti orientovat. Publikace je rozdělena do tří částí: obecné principy daně z přidané hodnoty, uplatňování daně z přidané hodnoty, správa daně z přidané hodnoty. Ze změn pro rok 2021 vybíráme: úprava zálohy na nadměrný odpočet, úprava povinného elektronického podání na DPH, další změny navazující na předešlé novely či vstoupení již schválených změn v účinnost. Výklad je zpracován ve znění právních předpisů k 1. 1. 2021.