meritum Daň z přidané hodnoty 2022 - Zdeňka, Hušáková (Wolters Kluwer, 2022)
meritum Daň z přidané hodnoty 2022 obsahuje z hlediska praktického využití srozumitelný výklad problematiky DPH a je koncipováno jako každodenní pomůcka pro všechny, kteří se chtějí v této oblasti orientovat. Publikace je rozdělena do tří částí: obecné principy daně z přidané hodnoty, uplatňování daně z přidané hodnoty, správa daně z přidané hodnoty. Výklad je zpracován ve znění právních předpisů k 1. 1. 2022.