Společnost s ručením omezeným z účetního a daňového pohledu - 5. vydání - Jiří, Vychopeň (Wolters Kluwer, 2022)
Páté vydání publikace je zaměřeno na řešení konkrétních případů z praxe s. r. o., od jejího založení až po zánik. Za tím účelem bylo do publikace zařazeno celkem 225 nejčastějších a nejzajímavějších dotazů čtenářů, zaměřených na právní, účetní a daňovou problematiku této právní formy obchodní společnosti, včetně stanovisek řady renomovaných daňových odborníků k těmto dotazům. Dotazy a odpovědi jsou v publikaci rozděleny do jednotlivých kapitol podle tematického zaměření. Každá odpověď je doprovázena odkazy na související právní úpravu. Publikace vychází z právního stavu k 1. 5. 2022.
Keywords: Daně