City logistika - Radek, Novák (Wolters Kluwer, 2021)
Publikace se zabývá komplexním pojetím city logistiky, jak v klasickém smyslu nákladní dopravy ve městech, tak v rozšíření na segment osobní dopravy. Je v ní věnována pozornost motivaci k využívání city logistiky a dále se zabývá klíčovými postupy a metodami používanými v obou segmentech včetně vzájemných vazeb. Součástí je také vazba city logistiky na problematiku alternativních pohonů a enviromentální aspekt obecně.