Síla hněvu Jak ovládnout a využít hněv - von, Aderkas, Friederike; Sylvia Gredig (Grada, 2022)
Autorka vám ukáže, jak se díky hněvu dostat blíže ke svým skutečným potřebám a přáním i jak můžete využít hněv pro autentický a spokojenější život. V knize najdete cvičení pro práci s hněvem a strategie, jak svůj hněv pozitivně využít ve svůj prospěch.
Keywords: Sebedůvěra a emoce