Pozornost Skrytá cesta k dokonalosti - Daniel, Goleman (Jan Melvil Publishing, 2014)
Kniha Pozornost – Skrytá cesta k dokonalosti je o životě v éře neustálého vyrušování, o klíčovém vlivu soustředění na náš úspěch i pocit štěstí a také o hledání nástrojů, jak zvýšit soustředění uprostřed vřavy moderního života. Díky jedinečnému vhledu a erudici přináší Daniel Goleman pozoruhodné, zásadní, čtivé, byť ne vždy radostné čtení a provází čtenáře objevnou cestou, jejímž cílem je znovuovládnutí naší pozornosti. Tato knížka nemusí, ale může změnit váš život. Pokud se jí to podaří, změní skrze vás celý svět.