Business modelování Jak na business modely v digitálním prostředí - Adámek, Pavel (Grada, 2022)
Kniha poskytuje přehledný rámec problematiky business modelování, kdy aplikuje techniky a nástroje využitelné pro design, navrhování, hodnocení a modelaci nových inovovaných struktur business modelů s přímým transferem poznatků do praxe.